XILIX GÉL FONGI + faanyagvédőszer

Tekintse meg bemutatkozó lapunkat (a linkre kattintva)

A cégünk által forgalmazott, francia gyártmányú XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszer számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amely biztosítja a sikeres faanyagvédelmet, így pl.

  • mély beszívódással bír: a termék hatóanyaga akár 3 cm-nél mélyebben is beszívódik a faanyagba, melyet számos független vizsgálati eredmény igazol.
  • gomba- és rovarkárosító elleni hatóanyagot egyaránt tartalmaz:  mind a két lehetséges problémára megoldást nyújt.
  • megelőzésre és megszüntetésre egyaránt alkalmazható
  • egyedi géles állaga miatt a szükséges felviteli mennyiség egy rétegű kezeléssel kijuttatható. Tixotropikus tulajdonsága biztosítja, hogy kezelés közben nem csöpög, nem folyik, könnyen kezelhető, hígítást nem igényel, nem szennyezi a munkaterületet.
  • nem színezi el a faanyagot: kijuttatás után pár órával a faanyag visszanyeri eredeti színét.
  • gazdaságos megoldás: ecsetelés mellett szórással is kijuttatható, ez az új technológia gyors és hatékony felvitelt biztosít (1 nap alatt akár 400 m2 fafelület is lekezelhető). A folyékony faanyagvédőszerekkel ellentétben a XILIX gél használata esetén csak minimális esetben szükséges furatozás és furatfeltöltés.

A faanyagvédőszer értékesítése mellett fontos hangsúlyt helyezünk a szakszerű kijuttatásra is, hogy biztos legyen a kezelés sikeressége. Ehhez a szakemberek számára számos segítséget adunk, a lakosság számára pedig abban segítünk, hogy a megfelelő szakembert találjanak.

További részletek a termékről, felhasználásról, kivitelező szakemberekről a termék saját honlapján (www.epuletfavedelm.hu): XILIX gél fongi+ termékjellemzők részletesen

Vásárolni, rendelni szeretne? Keressen bennünket (kapcsolat menüpont) vagy rendeljen közvetlenül webshopunkból: link

A XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszer dokumentumai (biztonsági adatlap, műszaki adatlap, beszívódási vizsgálatok jegyzőkönyvei, minőségi tanústvány, stb.) a termék honlapján megtekinthetők és letölthetők: XILIX dokumentumok

A XILIX GÉL FONGI+ faanyagvédőszert több, mint 15 éve használják Európa számos országában. A referencia helyszínek sora végtelen, néhány kiemelt helyszínt azért megemlítünk:

Francia referencia gyűjtemény (2014)

Európai referencia gyűjtemény (2019)

Hazai referencia gyűjtemény (2020)

Hogyan kell a XILIX gélt alkalmazni? Nézze meg videónkat: