Pannon-Protect Kft.

Pannon-Protect Kft.

A Pannon-Protect Kft. több, mint húsz éve foglalkozik faanyagok, faszerkezetek megóvásával. A Pannon-Protect Kft hazánkban az egyetlen olyan cég, amely egyaránt végez faanyagvédelmi szakértői tevékenységet, faanyagvédlemi tervezést, kivitelezést és forgalmaz is favédőszereket. Mindezek mellett megkérdőjelezhetetlen szerepük van a hazai faanyagvédelmi szakemberek képzésében, aktívan részt vesznek a szakemberek oktatásában és a Nyugat-Magyarországi Egyetem által nyújtott tudásbázis működtetésében.

Kiemelkedő szerepet kapnak a hazai műemlékvédelem terén a műemléki épületek tetőszerkezetének, faanyagának megóvási munkálatai során, számos neves műemlék faanyagvédelmi szakértésére kaptak és kapnak megbízást (pl. Gödöllői Királyi Kastély, Esztergomi bazilika, Túristváni vizimalom).

Hazánkban egyedülálló szakértelemmel gondoskodnak van a rendkívül veszélyes könnyező házigomba mentesítésről, melyben nem csak szakértőként, de kivitelezőként is részt vesznek és garanciával elvégzik, koordinálják a munkálatokat.

Mi magunk is köszönettel tartozunk a Pannon-Protect Kft. szakembereinek: Babos Rezsőnek, Dr Király Bélának, Román Árpádnak és minden más kollégának a sok-sok szakmai segítségért!

Tudjon meg többet a Pannon-Protect Kft. tevékenységéről: pannon-protect